CONTACT

Voor meer informatie over de Ronde van Katendrecht kunt u mailen naar
info@rondevankatendrecht.nl

Of volg ons op TwitterFacebook en Instagram, dat waarderen we zeer!


WAT IS DE RONDE VAN KATENDRECHT?

De Ronde van Katendrecht is een festival voor het hele gezin. Een beleving waarbij cultuur en sport elkaar ontmoeten. Het cultuurprogramma biedt live-muziek, DJ’s, theater, literatuur, fotografie/cinema, jeugdvoorstellingen en kinderattracties. Zo zijn er concerten, theatrale en literaire optredens, exposities en is er volop straattheater voor jong en oud.

Het evenement vindt plaats op en rond de Veerlaan en het Deliplein in de Rotterdamse wijk Katendrecht. In 2017 wordt het tweedaagse festival gehouden op vrijdagavond 19 mei en zaterdag 20 mei.

De Ronde van Katendrecht is sinds vorig jaar uitgebreid met een bijzondere hardloopwedstrijd. Dit jaar komt daar ook een prestatieloop voor kinderen bij. Spektaculair zijn de races van de Fixed Gear-rijders. En het Omnium voor Elite-/Beloften- en Continentale wielrenners;jonge coureurs die de overstap naar de Profs willen gaan maken. Daarnaast kan iedereen met fietsfanatisme meedoen met de verschillende leuke wedstrijden op alle niveau’s!

Ook bezoekers die niet van wielrennen houden, kunnen elkaar ontmoeten en een gezellige dag beleven op één van Rotterdam’s nieuwste leuke plekken. Het evenement is uniek in zijn soort en uniek voor Rotterdam en heeft een landelijke uitstraling.