ONLINE iNSCHRijving dikke banden race

De Rabo Dikke Banden Race is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Op zaterdag 21 mei rijden zij vanaf 11:00 uur in drie afzonderlijke leeftijdscategorieën over het afgesloten en beveiligde wielerparcours van de Ronde van Katendrecht.

De categorieën 7-8 jaar, 9-10 jaar en 11-12 jaar strijden om de bloemen en de ereprijzen.

De uiteindelijke Top 3 uit elke Dikke Banden Race ontvangt via de KNWU een uitnodiging voor het Nederlands Kampioenschap dit jaar.

Inschrijven kan door een e-mail met naam, adres en geboortedatum te sturen naar productie@rondevankatendrecht.nl onder vermelding van: Inschrijving Rabo DBR.

Inschrijven kan ook nog op zaterdag 21 mei vanaf 10:0 uur in de permanence gevestigd in het mini-circustentje op het Deliplein (ter hoogte van Tattoo Bob).

Deelname is gratis!

Er is de mogelijkheid tot het kostenloos lenen van een fiets en een helm. Dit dient uiterlijk donderdag 19 mei aanstaande per e-mail doorgegeven te zijn. Het lenen van een fiets en/of helm is uitsluitend mogelijk onder begeleiding van een ouder/verzorger en op vertoon van een geldig legitimatie-bewijs.


Deelname geheel op eigen risico. Stichting Ronde van Katendrecht kan niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijk letsel of materiaalschade.